Forårsruller og dip med masser af smag

forårsruller med hoisindip

Forårsruller

Jeg har lavet en del forårsruller i min tilværelse – nogle blev gode mens andre blev flade eller ubalancerede i smagen. I mine mange forsøg har jeg tilstræbt at der skulle være godt med grøntsager i fyldet og at de ikke skulle være mere besværlige at lave, end at det gik an på en almindelig onsdag, hvis man ellers var inspireret. Nu har jeg naglet en opskrift – den får I her.

Hoisinsovs

Hoisindip

Det uundværlige tilbehør til rullerne er dippen. Den enkle er almindelig soyasovs eller den klassiske søde chilisovs som man kan få i supermarkedet- og begge dele er godt. Men – hvis du vil hæve oplevelsen lidt, så prøv denne ultranemme hoisindip: Den indeholder ikke mange ingredienser og den kan røres sammen på 2 minutter. Og så smager den fremragende: Blød og cremet, sød og med lidt salte undertoner og uden en for fremtrædende fermenteret bønne-smag.

Vietnamesisk dip med fiskesovs

Vietnamesisk dip med fiskesovs

Det grønne tilbehør til mine forårsruller er som regel forskellige grøntsager (fx gulerødder, salat, agurk, peberfrugt, avocado, forårsløg) skåret i skiver, både og ringe, som man nu synes. Jeg serverer grøntsagerne på et stort fad sammen med lidt risnudler og en håndfuld ristede peanuts – lagt hver for sig i bunker – så man kan blande som man vil. Og så en lille skål vietnamesisk dip med fiskesovs.

Mange madglade hilsner fra Sisse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s