Glæden ved at forlade supermarkedets trygge rammer

Jeg må liiige slå et slag for Kødbyen – eller rettere en lille butik der ligger i kødbyen. Kakshidi Food Import – Your Asian specialist. Og det er de. Udvalget er ret stort – og originalt. Kunderne i butikken er overvejende asiater (det har de i hvert fald været de gange jeg har været der) og det fortæller som regel  noget om kvaliteten samt originaliteten af varerne. Grøntsagsafdelingen er et studie i asiatiske grøntsager – inklusiv ting og sager jeg ikke har navn for. Og så er de billige at handle hos.

Asian købmand

Jeg kommer blandt andet for at købe fuldkorns glasnudler (!) – har ikke set dette andetsteds. Og for grøntsagerne, hvor man kan få et ordentligt bundt koriander (der vel og mærke smager af noget – gå efter koriander med rod på) – og så for alt hvad man behøver på flaske.

97,50 kr. blev det. Og jeg blev fiskesovs, salt soya, sød soya, chilisovs og 3 pakker fuldkornsnudler rigere. Og så var der også lige til Julius og 2 x instant nudler. Tag forbi en dag, hvis du alligevel er i nærheden – eller tag derind anyway. De holder til i nummer 42…

Asian købmand_2

Mange madglade hilsner

Sisse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s